Λεξικό γαστρονομίας
Τι είναι τι, στη μαγειρική
1/6/12
Μαρίζ
Είδος πλαστικής σπάτουλας απο σιλικόνη που χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική για να αφαιρεί κρεμώδη μίγματα απο τα τοιχώματα μιάς λεκάνης μέχρι στο στρώσιμο κάποιας κρέμας.
Λέγεται και Μαρίζα
Silicone spatula
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου